De zorg voor kinderen en jongeren met psychische klachten of psychiatrische stoornissen tot en met 23 jaar is bij Mediant Jeugd GGZ in goede handen.

Wilt u (overleggen over) verwijzen?  

Iedere werkdag is er tussen 12.15 en 13.00 uur de mogelijkheid te overleggen. Belt u naar 053-482 8500 en geef aan dat u voor het aanmeldspreekuur belt. 

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden omtrent de transitie voor u op een rij gezet.
Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via 053-482 85 00 of info@mediant.nl. Wij staan u graag te woord.

Voor uw inwoners wilt u de best passende zorg op de juiste plek bieden.

Gemeentelijke zorgaanbieders krijgen te maken met psychische problemen onder jongeren. Medewerkers van Mediant werken graag met u samen...

Wanneer u als wijkcoach of gemeente inschat dat uw client op korte termijn moet worden gezien, dan is dat mogelijk. 

Via een erkende verwijzer kan een verwijzing worden gedaan naar Mediant Jeugd. Direct contact als ouder of verwijzer met het aanmeldbureau Jeugd is uiteraard ook mogelijk.

Aanmeldbureau Jeugd: Telefoon (053) 482 85 00 |  Veilig mailen kan via e-mail: aanmeldbureaujeugd@mediant.nl 

 

Als er sprake is van forse gezinsproblematiek en/of stagnerende hulpverlening aan een gezin dan kan consultatie worden gevraagd.

Iedere werkdag is er tussen 12.15 en 13.00 uur de mogelijkheid te overleggen. Belt u naar 053-482 8500 en geef aan dat u voor het aanmeldspreekuur belt. Voor algemene vragen zijn wij de hele dag bereikbaar.

 

Iedere werkdag tussen 12:15 uur en 13 uur is er een aanmeldspreekuur.

Na intake kan vervolgonderzoek worden gedaan waar diverse disciplines bij betrokken zijn. 

Voor uw inwoners wilt u de best passende zorg op de juiste plek bieden.

Gemeentelijke zorgaanbieders krijgen te maken met psychische problemen onder jongeren. Medewerkers van Mediant werken graag met u samen wanneer u vragen heeft over de juiste hulp, ondersteuning voor gezinnen en het zoeken van de juiste hulp bij.

 

Lees meer...