De zorg voor kinderen en jongeren met psychische klachten of psychiatrische stoornissen tot en met 23 jaar is bij Mediant Jeugd GGZ in goede handen.

Wilt u (overleggen over) verwijzen?  

Iedere werkdag is er tussen 12.15 en 13.00 uur de mogelijkheid te overleggen. Belt u naar 053-482 8500 en geef aan dat u voor het aanmeldspreekuur belt. 

"Het is al voor gewone gezinnen stressvol om met iedereen voortdurend thuis te zitten, je wilt een goede ouder zijn, je moet thuis werken, je sociale steunsysteem valt weg, het isolement is sterker geworden. In gezinnen waar de dreiging van geweld aanwezig is, waar al spanningen en stress waren, met vaak een niet zo’n groot sociaal netwerk, daar is het echt ingewikkeld", vertelt Majone Steketee in een interview dat ze had met het online platform Zorg & Welzijn.

Via een erkende verwijzer kan een verwijzing worden gedaan naar Mediant Jeugd. Direct contact als ouder of verwijzer met het aanmeldbureau Jeugd is uiteraard ook mogelijk.

Aanmeldbureau Jeugd: Telefoon (053) 482 85 00 |  Veilig mailen kan via e-mail: aanmeldbureaujeugd@mediant.nl 

 

 

Voor uw inwoners wilt u de best passende zorg op de juiste plek bieden.

Gemeentelijke zorgaanbieders krijgen te maken met psychische problemen onder jongeren. Medewerkers van Mediant werken graag met u samen...

Voor uw inwoners wilt u de best passende zorg op de juiste plek bieden.

Gemeentelijke zorgaanbieders krijgen te maken met psychische problemen onder jongeren. Medewerkers van Mediant werken graag met u samen wanneer u vragen heeft over de juiste hulp, ondersteuning voor gezinnen en het zoeken van de juiste hulp bij.

 

Lees meer...